Карантинні будні: для багатьох закарпатців вийти на каву чи до книгарні – ритуал
Каву можна пити вдома, і книжки теж можна замовляти в інтернеті. Але для багатьох закарпатців вийти по улюблений напій чи до книгарні – ритуал.
Каву можна пити вдома, і книжки теж можна замовляти в інтернеті. Але для багатьох закарпатців вийти по улюблений напій чи до книгарні – ритуал.
Позмінно доглядають за рослинами ботанічного саду Ужгородського національного університету під час карантину.
У четвер в Закарпатській області очікується хмарна погода.
А ви довіряєте місцевим ринкам?
Невеликий підсумок весни оприлднили в Закарпатському центрі з гідрометеорології.
В умовах, коли Закарпаття усе ще не може перейти до другого етапу виходу з карантину, тераси для ресторанів – справжній порятунок.
Беріть парасольки!
У Карпатах спостерігається мінусова температура і заметіль.
Загалом у 365 ужгородців станом на ранок 27 травня підтверджено COVID-19, інформують управління охорони здоров’я Ужгородської міської ради та Ужгородська міськрайонна філія ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України».
Карантин послаблюється – і в будинку культури в селищі Ясіня Рахівського району пожвавлюється ремонт, невдовзі частина будівлі перетвориться на сучасний освітньо-творчий простір “Креденц”. Справді непересічна подія для громади. І це не робить влада або кандидат на виборах. Йдеться про ініціативу активістів ГО “Нове Ясіня”, які поступово, проте впевнено й ефективно розвивають своє селище.
Цього разу ізолюють село Липча, що на Хустщині.
Два інфузійні насоси – чергову благодійну допомогу Ужгородській міській дитячій лікарні сьогодні передали спортсмен, підприємець Євген Молнар та його друзі по спорту – представники різних професій.
До відома перевізників та суб’єктів ЗЕД: з 01 по 06 червня 2020 року в пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке» будуть тимчасові обмеження при оформленні та пропуску вантажних автомобілів.
Про це попереджає Закарпатський центр з гідрометеорології.
Грози, які напередодны пронеслися Закарпаттям, встигли наробити лиха.
Закарпатець Іван Нірода опублікував у мережі старовинний, протягом довгих століть перевірений спосіб приготування справжнього овечого сиру. Відомо, що здавна він був одним із основних продуктів на столі закарпатських горян.
Заробітчани цього чекали: Чехія відновила видачу робочих віз українцям.
Відстебнути платно: на вулиці Крилова в Ужгороді хтось чи то вирішив заробити, чи то пожартувати. До колеса автомобіля пристібнули відро. Фото редакції Uzhgorod.net.ua надіслав читач.
Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень короткочасні дощі, окремі грози.
Підтримуєте таке рішення?