Нове життя старого амфітеатру

Відриття ужгородського амфітеатру відбулося... вже з традиційним для подібних закарпатських подій запізненням на одну годину

 

Сорокарічну споруду, яка до того ж майже двадцять років ніяк не використовувалася, і без належного догляду рано чи пізно перетворилася б на руїни, нарешті відновлено і модернізовано. Сцена, захищена від опадів, близько трьох тисяч сидячих місць для глядачів, тераси та ресторан, кімнати для репетицій, перевдягальні, - все вигляда? чудово. Та й дизайн будівлі та всієї території дуже оригінальний, з використанням каменю та дерева.
Щоправда (також вже традиційно для Закарпаття) дороблено ще не все: тераси працюють не в повну силу, і площа для деяких не доведена до досконалості (столики стоять під нахилом і посуд банально "з’їжджає"), у дверях туалету вартує грізна тітонька і стверджує, що "начальниця, казала, же ще не мож пускати нікого", лавиці не закріплені, під’їзди для автомобілів недороблені, та й стоянки непродумані. Сподіватимемося на те, що все це з часом владнається.
Офіційне відкриття відбулося, символічну стрічку розрізано. Першими глядачами стали ветерани Великої вітчизняної війни, а ввечері амфітеатр вже "обкатає" молодь на першій дискотеці.

 

09 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Momm 2004-05-12 / 16:34:00

    А хтось би може і написав де це 8-е чудо світу розташовується. Так, для приїжджих...

  2. Інга Деяк автор інф 2004-05-11 / 12:21:00

    Огорожа є, хороша й дуже якісна, пробратися безкоштовно на якісь акції буде проблематично. Хоча для людей, як відомо, нема нічого неможливого.

  3. ФФ 2004-05-10 / 11:17:00

    Кажуть що там буде ресторан на 100 місць, але не повезло жителям які живуть поруч.

  4. DiP 2004-05-09 / 17:23:00

    А вхід туди завжди буде безкоштовним? Чи там якось передбачено продаж квитків і територію огорожено?