В Ужгороді завтра розпочнеться Міжнародний туристичний тиждень

В Ужгороді завтра розпочнеться Міжнародний туристичний тиждень
21-27 вересня в м.Ужгород відбудеться Міжнародний туристичний тиждень у Закарпатті. Вiн буде насичений рiзними заходами, спрямованими на популяризацiю вiдпочинку та на пошуки вирiшення проблем, якi сьогоднi iснують в галузі.

 

Під час Міжнародного туристичного тижня у Закарпатті передбачається обговорення перспектив розвитку туристичної галузі області, запровадження нових проектів у туристичній сфері, презентація туристичного продукту областей України та іноземних держав, а також залучення інвестицій в туристичну галузь Закарпаття.

У середу, 21 вересня, у мистецькому центрі «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)  розпочнеться  дводенна  Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Три «Т» для Закарпаття: туризм, технології, транспорт”. Під час заходу фахівці індустрії туризму, серед яких і представники департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку, проведуть професійні дискусії. Серед тем обговорення: підвищення інвестиційної привабливості курортних територій, розвиток гастрономічного туризму в Західній Україні, збереження і розвиток малих вузькоколійок як туристичного транспорту. Відкриття конференції о 10.15.

23 – 24 вересня у приміщенні та на прилеглій території Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо» проводитиметься найбільша в області XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2016». Тут на близько сімдесяти локаціях представлять нові тенденції та актуальні можливості туристичної індустрії. У рамках виставки-ярмарку відбудеться представлення сільського туризму Закарпаття, майстер -класи   з   приготування   національних   страв   та   виготовлення виробів народних промислів, дегустація закарпатських вин, сиру та меду. Урочисте відкриття виставки-ярмарку «Тур’євроцентр – Закарпаття» 23 вересня о 10.00.

Масштабний міжнародний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи» відбудеться у суботу, 24 вересня, у приміщенні Закарпатської облдержадміністрації. Тема цьогорічного заходу: «Інвестиційні проекти в туризмі на території Закарпаття». Представники закарпатських та європейських ділових кіл, інвестиційних компаній, провідні міжнародні експерти обговорять питання залучення інвестицій в туристичну галузь краю. Райони та міста Закарпаття представлять інвестиційні можливості та успішні проекти, які нині реалізуються в туристичній сфері області.

Участь в інвестиційному туристичному форумі, в рамках візиту на Закарпаття, візьмуть представники дипломатичного корпусу – понад 40 глав іноземних дипломатичних місій в Україні, а також представники туристичних організацій та фірм з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Хорватії, Чехії. Офіційне відкриття інвестиційного форуму о 10.00.

 

20 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів