Закарпатські інваліди концертом відзначили ювілей створення своєї організації

Закарпатські інваліди концертом відзначили ювілей створення своєї організації
Сьогодні відбулися урочистості з нагоди відзначення ювілею заснування Закарпатського обласного товариства інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» (керівник Денис Сухотін) та Ужгородського товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст» (очолює Василина Марко).

 

Свято «Об’єднані спільною метою» почалося в «ПАДІЮНі» та зібрало чимало гостей, серед яких представники влади краю, різних громадських організацій, небайдужі ужгородці, повідомили у прес-службі Ужгородської міськради.

Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак від імені міського голови Богдана Андріїва привітав із 25-ю річницею від дня заснування та плідної роботи організацій.

«Важко переоцінити вклад, який ви робите, щоб люди з обмеженими можливостями могли відчувати себе повноцінно у суспільстві», - сказав Олександр Павлович і відзначив важливу роль міських організацій у вирішенні проблем інвалідів, постійну увагу до їхніх потреб, тісну співпрацю з органами місцевої виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Найактивніших членів організацій та активістів серед людей з інвалідністю нагородили грамотами. Після урочистої частини розпочався святковий концерт та презентація книги «Творчість особливих людей Закарпаття».

 

20 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів