На Закарпаття цього року приїхало найбільше туристів у країні – Москаль

На Закарпаття цього року приїхало найбільше туристів у країні – Москаль
Про це голова Закарпатської ОДА повідомив у середу, 21 вересня, під час відкриття науково-практичної конференції „Три „Т” для Закарпаття: туризм, технології, транспорт”.

 

«По соціології, я не знаю як міністерство оцінює, ми в цьому році взяли перше місце за кількістю туристів. Десь близько кожного третього виявив бажання відпочивати на Закарпатті. Ми одразу побачили, що у нас нехватка готелів, садиб і всього іншого пов’язаного з туризмом. Де був пріоритет, ми зробили дороги, десь ще доробляємо, десь будемо закінчувати наступного року. Як тільки ми зробили дорогу до Синевира, кількість туристів збільшилась у десять разів», - заявив Москаль.

Звернув увагу губернатор і на насичену мистецько-культурну програму, заплановану в області на прийдешній місяць.

«Що хочуть туристи? Хліба і видовищ. До кінця жовтня у нас розписані різні мистецькі заходи, фестивалі. Люди хочуть не тільки побачити природу, полікуватися, відпочити, але й хочуть побачити щось таке, що не зможуть побачити у себе d Центральній, Південній чи Східній Україні. І зараз у нас на кожні вихідні майже до кінця жовтня розписані різні культурні, мистецькі, художні заходи».

 Науково-практична конференція „Три „Т” для Закарпаття: туризм, технології, транспорт” розпочалася в Ужгороді у середу, 21 вересня, та триватиме до завтра. Протягом двох днів експерти, підприємці, політики та інвестори дискутуватимуть про розвиток туристичної галузі як на Закарпатті, так і по всій країні. Участь у конференції візьмуть і представники Мінекономрозвитку.

uzhgorod.net.ua

 

21 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів