Ужгородські "партизани" готуються до війни з РФ

Ужгородські "партизани" готуються до війни з РФ
Сьогодні, 23 вересня, загін територіальної оборони при Ужгородському військовому комісаріаті провів планові навчання на Оріховицькому полігоні, в яких взяло участь близько 100 чоловік.

 

Бійці відпрацьовували стрільбу з автомата Калашнікова, закладали міни та кидали гранати. У заходах були також задіяні представники Патрульної поліції та  студенти військової кафедри УжНУ. Досвідчені інструктори на чолі з військовий комісаром, підполковником Миколою Журавльовим передавали молоді бойові навики отримані у війні на Сході України, передає Трибуна.

Також на навчання були запрошені спеціалісти з тактичної медицини з організації “Захист патріотів”, які проводять регулярні тренінги з військовослужбовцями Збройних Сил України. Останніх Микола Журавльов відзначив грамотами військового комісара.

Навчання загону територіальної оборони продемонстрували, що у випадку агресії Російської Федерації проти України ужгородці готові дати гідну відсіч агресору.

 

 

23 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Rusyn Valerij 2016-09-24 / 19:17:09

    Йде по Львову бандерівець з автоматом, патрулює місто. Раптом до нього підходить сивий дідок і каже: - Синку, дай подивитися твій автомат. Бандерівець дає йому зброю, дідусь дивиться його і говорить: - Синок, спиляй мушку. - Навіщо? - Колись давно я воював у дивізії СС "Галичина" і точно також патрулював вулиці з автоматом. Але потім прийшли росіяни. Мене зловили, відібрали автомат, засунули стовбур в дупу і провернули двадцять разів. Синку, спиляй мушку!