Ужгород святкує: стартував Мост Фест та відбувся патріотичний флеш-моб

Ужгород святкує: стартував Мост Фест та відбувся патріотичний флеш-моб
Сьогодні, 24 вересня, в Ужгороді продовжуються урочистості з нагоди 1123-ї річниці з дня першої письмової згадки про місто.

 

Свій День народження місто цього року відзначає особливо яскраво та насичено: різноманітні фестивалі, культурні та мистецькі локації, міжнародний бізнес-форум, візит послів із 40 країн і не тільки.

Словом, сьогодні заняття для себе може знайти кожен охочий. 

Так, із самого ранку святкування почалися на площах Театральній та Фенцика. Тут з 11 години проходить концерт, відбувся патріотичний танцювальний флеш-моб, організований вихованцями танцювальних шкіл і студій міста, а також розпочався унікальний Мост Фест.

Мост Фест – локація, котрих поки не знало наше місто. Тут поєдналися митці, кулінари, музиканти, спортсмени, дизайнери і просто ужгородці, котрі люблять своє місто та хочуть показати всю його різноманітність та справжній стиль.

Розташувалося серце фестивалю на площі Фенцика – поруч із обласною філармонією. Тут же ж, позаду лялькового театру, розгорнулася міська барахолка, а внизу – на березі Ужа – починає роботу Міні-Місто – локація для найменших ужгородців та їхніх батьків.

Заступник міського голови Олександр Білак, відкриваючи Фест, передав вітання від Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, відзначив новий формат цьогорічних святкувань, подякував митцям і креативним організаторам за сміливі ідеї і яскраву реалізацію.

Свято поки що лише розгортається. Попереду – весь день гулянь, смачної їжі, якісної музики і, що дуже важливо, прекрасної сонячної погоди, котра також вирішила зробити свій подарунок нашому місту. Тож не пропустіть і приєднуйтеся до святкувань!

 

 

 

24 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів