В Ужгородському замку приймали офіційні делегації з міст-побратимів обласного центру Закарпаття

В Ужгородському замку приймали офіційні делегації з міст-побратимів обласного центру Закарпаття
В Ужгородському замку відбувся прийом офіційних делегацій з міст-побратимів обласного центру Закарпаття, зокрема Дармштадта, Ніредьгази, Бекешчаби, Міхаловце, Ческої Ліпи, Кросно, Сату-Маре, Дебрецена, Бреста, закордонних друзів нашого міста та представників Тернополя, інших високоповажних гостей, серед яких Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова та Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайла. Усі вони тепло привітали наше місто зі святом.

 

Міський голова Богдан Андріїв у вітальному слові відзначив що Ужгород має дружні зв'язки та тісну співпрацю із 17-ма містами-побратимами та містом-партнером Гуменне зі Словаччини.

"Цьогоріч ми значно активізували міжнародне співробітництво з нашими містами-побратимами. Так, зокрема, делегація з Ужгорода, до якої входив і я, відвідала місто Корваліс у США, на запрошення друзів із міст-побратимів відвідав місто Ніредьгаза в Угорщині, місто Міхаловце у Словаччині та місто Кросно у Польщі.

Представники міської ради взяли участь у Європейських вихідних у німецькому Дармштадті, Ярославському ярмарку у Польщі, святі карнавалу в угорському Сомбатхеї.

Ужгород був достойно представлений на Європейському конгресі місцевого самоврядування у Кракові в Польщі.

Ужгород - багатонаціональне місто, і ми, як і вся Закарпатська область, відкриті до співпраці з усіма країнами та народами, які сповідують загальнолюдські цінності", - сказав Богдан Андріїв.

Міський голова подякував гостям за підтримку, за те, що відвідали Ужгород у ці святкові дні, та висловив сподівання, що дружні стосунки тільки зміцнюватимуться, а співпраця ставатиме ще тіснішою.

 

24 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів