В Ужгородському військкоматі відкрили меморіальні дошки трьом загиблим в АТО військовослужбовцям

В Ужгородському військкоматі відкрили меморіальні дошки трьом загиблим в АТО військовослужбовцям
Сьогодні, в суботу, 24 вересня, у фойє Ужгородського міського військового комісоріату відбулося урочисте відкриття трьох пам'ятних дощок бійцям 15-го батальйону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади - майору Д.Георгієву, майору Ю.Білоброву, ст.прапорщику О.Реготуну, що полягли за свободу України в боях на Луганщині влітку 2014 року.

 

Про це Закарпаття онлайн повідомив волонтер Віталій Грегор.

Відкрили дошку ужгородські бійці 15 батальйону 128-ї ОГПБр сержант Віталій Матиль, що влітку 2015 року під Станицею Луганською отримав поранення, та 93-ї бригади ст. солдат Микола Деяк, що влітку 2014 р. на Луганщині попав в полон. М.Деяку також було вручено відзнаку начальника генштабу та надано матеріальну допомогу в розмірі 2 000 грн. Ужгородською філією ГО "Українська асоціація інвалідів АТО".

Ужгородський військком Микола Журавльов відзначив, що мав честь особисто проходити службу із військослужбовцями Дмитром Георгієвим та Юрієм Білобровим, вихідцями із першої роти. Д.Георгієв у далекому 2002 році був у теперішнього воєнкома командиром 1-ї роти, а в 2005 році Журавльов прийняв від Дмитра 1-шу роту 15 ОГПБр, ставши в 2006 році командиром Юрія.

Священнослужителями Карпатської єпархії УАПЦ та УПЦ КП було відслужено молебень за всіма українськими воїнами, що полягли у війні на Донбасі.

Юна закарпатська співачка із села Гукливе Воловецького району Анастасія Мигович виконала акапельно патріотичні пісні в пам'ять про полеглих воїнів.

Також міський воєнком принагідно повідомив присутнім, що наприкінці наступного тижня на приміщенні школи №17 в мікрорайоні "Доманинці" міста Ужгород буде відбудеться відкрито меморіальну дошку старшому солдату 53-ї ОМБр Юрію Біровчаку, який загинув на Донеччині в 2015 році. Про дату і час цієї події буде повідомлено додатково.

 

 

24 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів