Тячівського лісівника, який займався легалізацією незаконних вирубок, звільнили

Тячівського лісівника, який займався легалізацією незаконних вирубок, звільнили
Лісівника ДП "Тячівське лісове господарство" звільнили із займаної посади через підроблення документів, повідомили у прес-службі Закарпатського ОУЛМГ.

 

Минулого тижня у приміщенні Тячівського лісгоспу та у помешканні лісничого Тарасівського лісництва Василя Бринзяника проводилися обшуки в рамках кримінального провадження щодо незаконної виписки документів на лісопродукцію, тобто торгівлі прохідними документами для легалізації незаконно зрубаної деревини. Факт перевірки підтвердився.

Одразу ж після цього за вказівкою начальника Закарпатського ОУЛМГ Валерія Мурги вищезазначений працівник був звільнений з займаної посади наказом директора ДП «Тячівське ЛГ» Наталії Катреняк.

"Кожен, незалежно від зв’язків, за допущені порушення у сфері ведення лісового господарства, понесе покарання. І боротьба буде жорсткою. Я хочу повернути авторитет лісівників і до працівників лісової галузі і як анонсував, робота лісового господарства націлена на протидію порушникам закону. Ми маємо повернути авторитет лісівників і репутацію в очах громадськості та журналістів", – заявив Валерій Мурга.

 

25 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів