Глава МВС хоче законодавчо затвердити обов’язкову покору поліції

Глава МВС хоче законодавчо затвердити обов’язкову покору поліції
Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков має намір ініціювати законодавче закріплення Верховною Радою презумпції правоти поліцейського. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

"Імператив презумпції правоти поліцейського повинен стати соціальною нормою! Спочатку підкоряйся поліцейському – потім оскаржуй", – заявив глава МВС. "Це обмеження громадянських свобод? Ні! Це правило безпеки – через процедуру порядку лише на дуже короткий час відстрочує права громадянина на апеляцію дій поліцейського", – стверджує Аваков.

За словами Авакова, в пакеті законодавчих ініціатив щодо забезпечення безпеки, що готується до внесення в парламент, МВС буде пропонувати парламентаріям імплементувати цю норму в законодавчому полі.

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко після подій в Дніпрі, де в перестрілці загинули двоє поліцейських, також заявив про необхідність посилення законодавства в частині відповідальності за непокору поліції.

 

26 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Грэг 2016-09-26 / 21:27:14

    ,,АВАКОВ ХОЧЕ ВПРОВАДИТИ «ПРЕЗУМПЦІЮ ПРАВОТИ» ПОЛІЦЕЙСЬКИХ." -- ТА, НЕТ, ХИТРАЯ МОШЕННИЧЕСКАЯ АРМЯНСКАЯ МОРДА! НЭ НА ЧАСИ, И ОБЩЕСТВО НЕ ГОТОВО, ТОЛЬКО 11% ПОДДЕРЖИВАЮТ ЭТУ ИДЕЮ, И ЭТО ГРОЗИТ КОНФЛИКТАМИ В СУСПIЛЬСТВI. УБЛЮДОК!!!