У селі на Мукачівщині знайшли 6 кілограмів марихуани

У селі на Мукачівщині знайшли 6 кілограмів марихуани
Близько 6 кг висушених рослин, ззовні схожих на коноплю, співробітники Мукачівського районного відділення поліції виявили у новобудові 30-річного жителя села Нове Давидково. Наркотичне зілля сушилося на горищі у новобудові, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

«У нас була оперативна інформація про те, що житель села Нове Давидково вдома зберігає наркотики. Отримавши у суді дозвіл на проведення обшуку, за місцем проживання підозрюваного було виявлено рослини, схожі на коноплю. Вага вилученого – близько 6 кг», – повідомив начальник Мукачівського районного відділення поліції Олександр Боднарчук.

Зі слів дружини господаря подвір’я, де було виявлено наркотики, вона не знає, що це за рослини. Чоловіка на момент обшуку вдома не було.

Вилучені речовини направлені на експертизу. За результатами обшуку відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 ККУ (зберігання наркотичних речовин у великих розмірах). Власнику знахідки загрожує ув'язнення на строк від двох до  п'яти років. Триває розслідування.

 

26 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів