В Берегові рятувальники провели акцію в рамках святкування фестивалю «Берег-Фест 2016»

В Берегові рятувальники провели акцію в рамках святкування фестивалю «Берег-Фест 2016»
25 вересня в рамках святкування фестивалю «Берег-Фест 2016»  в місті Берегово рятувальники міськрайонного відділу ДСНС провели акцію  "Запобігти. Врятувати. Допомогти".

 

Метою відповідного заходу є навчання дорослого населення та підростаючого покоління основним заходам безпеки в різних життєвих ситуаціях, способам надання першої допомоги постраждалим та інше.          

Рятувальники роз’яснили мешканцям міста та гостям фестивалю основні протипожежні правила та заходи безпеки життєдіяльності. Наголосили на їх безумовному дотриманні. Також, показали та розказали учасникам  про техніку, спеціальне спорядження та бойовий одяг, що використовують пожежні-рятувальники.  Всі охочі мали можливість посидіти у кабіні автомобіля або приміряти бойове спорядження вогнеборця.

Загалом, усе, що побачили та почули присутні під час профілактичної акції є дуже повчальним та неодмінно має виконати своє призначення: акцентувати увагу на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності, вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях, для того, щоб зберегти своє життя та, за необхідності, надати допомогу тому, хто її потребує.

 

 

26 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів