Ужгородський автомийник, який розбив чужу машину, отримав лише умовне покарання

Ужгородський автомийник, який розбив чужу машину, отримав лише умовне покарання
Вироком Ужгородського міськрайонного суду засуджено працівника автомийки, котрий навесні цього року незаконно заволодів транспортним засобом ужгородця й потрапивши в ДТП, спричинив матеріальні збитки особі у розмірі 170 тисяч гривень.

 

В ході судового розгляду встановлено, що потерпілий – власник автомобіля Volkswagen, звернувся за відповідними послугами до однієї місцевої автомийки. Залишивши власний транспортний засіб під особисту відповідальність працівника установи, водій попередив працівника, що забере автомобіль наступного дня.

Скориставшись можливістю безперешкодного доступу до вказаного автомобіля, юний працівник мийки виїхав у місто на транспортному засобі клієнта для врегулювання особистих питань. Юнак не впорався з керуванням й потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Тож забрати авто вцілілим його власнику так і не вдалося.

Враховуючи, що факт незаконного проникнення до чужого автомобіля юнак не заперечував, а вину у скоєному – визнав повністю, судом призначено винуватцю умовне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Особу буде звільнено від кримінальної відповідальності, якщо впродовж 2-х років він не вчинить нового злочину.

У прес-службі Ужгородського міськрайонного суду повідомили, що такий випадок є непоодиноким. Так, на розгляді суду перебуває кримінальна справа, за якою стажер місцевої автомийки обвинувачується у «викраденні» автомобіля «Audi», який жителька Ужгородщини залишила для проведення чистки.

 

27 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів