Збитки від пожеж на Закарпатті за день оцінили у 4 тисячі гривень

Збитки від пожеж на Закарпатті за день оцінили у 4 тисячі гривень
Шість пожеж за минулу добу зареєстрували в Управлінні ДСНС у Закарпатській області. Сума встановлених збитків склала 4 тисячі гривень.

 

Зокрема, рятувальники отримал повідомлення про пожежу, яка виникла днем раніше – 25 вересня в підвалі житлового будинку в м.Берегово. Вогнем знищено частину домашнього майна. Ймовірна причина пожежі – неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Орієнтовний прямий збиток – 4000 грн.

26 вересня о 10:58 у Мукачеві сталася пожежа в житловій квартирі на вул. Кошута. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки  встановлюються.

О 14:14 загорання сухої трави на відкритій території сталося в с. Яноші Берегівського району, вогнем знищено суху траву на площі 0,1 га. Прямий збиток – 0 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 17:47 у с. Кваси Рахівського району сталася пожежа в оборозі з сіном. Вогнем знищено 1,5 т. сіна. Причина пожежі та збитки встановлюються. 

О 19:55 зарєстровано загорання сміття в будівлі, яка не експлуатується, ПАТ «Модуль М», на вул. Баб’яка в Ужгороді. Вогнем знищено сміття на площі 10 м2. Ймовірна причина пожежі – необережність під час проведення вогневих робіт. Збитки встановлюються.

О 23:00 в Ужгороді сталося загорання сміття на відкритій території на вул. Театральній. Вогнем знищено сміття на площі 2 кв. м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Прямий збиток – 0 грн. 

 

27 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів