Нові субсидії будуть призначати вже після початку опалювального сезону

Нові субсидії будуть призначати вже після початку опалювального сезону
Органи соціального захисту населення почнуть призначати і перераховувати субсидії на опалювальний період 2016-2017 після його старту в жовтні поточного року, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики з посиланням на главу відомства Андрія Реву.

 

"Якщо комусь не вийшла субсидія на неопалювальний період, панікувати не варто. Таким сім'ям в жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період", – цитує Реву прес-служба.

У повідомленні наголошується: якщо сім'я подала документи на оформлення субсидії та на неопалювальний період вона не була призначена, їй все одно можуть призначити субсидію після початку опалювального сезону.

Як пояснив Рева, житлова субсидія призначається на 12 місяців, а її розрахунок проводиться окремо на неопалювальний період і окремо на опалювальний. Зараз органи соціального захисту населення проводять розрахунки на неопалювальний період.

Міністр також зазначив, що органи соціального захисту населення проводитимуть розрахунки на основі нових тарифів та інформації від постачальників послуг: тепло-, газо- і електропостачальних організацій. Інформація про розмір субсидії буде відображена в листопадових платіжках за оплату комунальних послуг.

 

28 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів