Рятувальники Берегівщини та Мукачівщини провели профілактичні відпрацювання з населенням

Рятувальники Берегівщини та Мукачівщини провели профілактичні відпрацювання з населенням
Аби запобігти виникненню пожеж та їх трагічним наслідкам, покращити стан протипожежного захисту житлового фонду та навчити населення елементарним правилам пожежної безпеки, впродовж 26-28 вересня співробітники Берегівського та Мукачівського міськрайонних відділів Управління ДСНС України у Закарпатській області провели чергові пожежно-профілактичні відпрацювання.

 

26 вересня рятувальники Берегівщини спільно з правоохоронцями, активом села та іншими зацікавленими службами здійснили профілактичний захід на території села Свобода.

Фахівці ДСНС завітали до помешкань громадян та розповіли про основні правила пожежної безпеки, яких варто дотримуватись аби до оселі не завітало «вогняне» лихо. Загалом рейдові групи навідались до 312 дворогосподарств. Окрім усної інформації від рятувальників селяни отримували й текстовий «месседж» у вигляді листівок та пам’яток на протипожежну тематику. Завітали вогнеборці й до найменших – учнів місцевої загальноосвітньої школи. Для дітей було проведено урок безпеки за темою: «Вогонь - друг, вогонь - ворог!».

Аналогічні заходи відбулись й у місті Мукачево та Мукачівському районі 27 та 28 вересня.

Працівниками міськрайонного відділу було здійснено пожежно-профілактичні відпрацювання вулиць Закарпатська, Руська та Підгорянська у районному центрі та села Макарьово. Мешканцям розповідали про заходи пожежної безпеки у побуті, про заборону спалювання сухої рослинності та сміття, акцентували увагу на усуненні виявлених протипожежних недоліків.

В ході відпрацювання села Макарьово працівники ДСНС відвідали швейну фабрику, що функціонує тут, та провели інструктаж із працівниками підприємства щодо пожежної безпеки на робочому місці. Також розповіли та показали як користуватись вогнегасником.

 

28 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів