Прокурор Закарпатської області провів виїзний прийом громадян на Тячівщині

Прокурор Закарпатської області провів виїзний прийом громадян на Тячівщині
Керівництво прокуратури Закарпатської області особливу увагу приділяє особистому прийому громадян як у прокуратурі області, так і за місцем їх проживання.

 

Адже це один з найбільш ефективних методів надання правового захисту та можливість своєчасно реагувати на порушення конституційних прав і свобод громадян, тим більше тих, які самі невзмозі приїхати в обласну прокуратуру на прийом до прокурора області.

Прокурор області прийняв 18  громадян з виїзного прийому за місцем проживання. Громадяни звернулись до прокурора області з проблемними питаннями, зокрема, що стосувалися незаконних дій або бездіяльності працівників міліції під час проведення досудового розслідування, порушення вимог законодавства у сфері земельних та трудових відносин, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Під час прийому прокурор області вислухав усіх громадян та прийняв їх заяви для подальшого розгляду, а в окремих випадках роз’яснив вимоги чинного законодавства.

Також, прокурор області зустрівся з представниками громадської ради при Тячівській РДА. Обговорено проблемні питання у районі, зокрема незаконні рубки, нецільове використання бюджетних коштів під час ремонту доріг тощо.

Усі доводи заявників будуть ретельно вивчені, а за їх результатом ухвалені законні і обґрунтовані рішення. Своєчасний і об’єктивний розгляд звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів є одним з першорядних для прокуратури Закарпатської області завдань.

 

28 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Михайло,кореспондент 2016-09-28 / 21:51:09

    Раджу Прокурору Закарпатської області не розїжжати по регіонам а створити Інтернет сторінку де кожен громадянин Закарпаття може звернутись з офіційним зверненням або скаргою на діяльність або бездіяльність прокуратури,слідства,МВС,СБУ,фіскальних та митних органів.Скласти конкретний графік відвідання прокуратур району та запровадити скриньку скарг та нарікань на дії або бездіяльність посадових осіб правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування..І це повинна бути системна робота а не фейкова та піар компанія.Також один раз на квартал виходити на прес конференцію до журналістів області та громадських активістів,які борються з корупцією.