В мережі з'явились фото львівського кілера-неофашиста

В мережі з'явились фото львівського кілера-неофашиста
Вранці 29 серпня неподалік від Львова невідомі підірвали і обстріляли позашляховик Gel?ndewagen, що належить "Львівський холодокомбінат". В результаті чого загинули три охоронці власника підприємства Богдана Копитко, який їхав слідом в іншій машині.

 

У виконанні злочину брали участь четверо осіб, включаючи організатора вбивства. Серед виконавців замаху був громадянин Російської Федерації, який входить до неофашистського руху, проходив службу в збройних силах РФ і був підкинутий спецслужбами на територію України, повідомляє Страна.

Саме його татуювання розмістив на своїй сторінці в facebook Денис Корнишев.

Перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян повідомив, що злочинцям пообіцяли 2,6 мільйона гривень за вбивство бізнесмена. Вони готувалися до здійснення замаху два місяці. 

Як стало відомо, бандити влаштували замах з другої спроби. Перший раз злочин зірвався через те, що бізнесмен затримався закордоном. Тому замах було перенесено на 29 серпня. У той день, перший автомобіль, в якому знаходилася охорона бізнесмена, був підірваний керованим вибуховим пристроєм, другий - обстріляний з кулемета і автоматів. В результаті чого загинули три охоронці власника підприємства Богдана Копитко, який їхав слідом в іншій машині. Ще одного охоронця поранили, його доставили в лікарню.

 

28 вересня 2016р.
-->

Коментарі:

  1. Куля 2016-09-29 / 11:29:38

    Цікаво а у РФ всі фашисти собі роблять наколки у вигляді тризуба, портрет бандери та українські гасла? Журналюги, може досить вже народу лапшу на вуха вішати і всі негаразди та болячки на росію звалювати??