До спартакіади держслужбовців, яку приймає Ужгород, долучилися словаки та угорці

До спартакіади держслужбовців, яку приймає Ужгород, долучилися словаки та угорці
Урочисте відкриття фінального етапу XVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців відбулося 28 вересня у спорткомплексі "Юність" в Ужгороді, повдіомили в Ужгородській міській раді.

 

Їх вітали в.о. голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, начальник управління молоді і спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан та інші поважні гості.

Вітання від міського голови Богдана Андріїва та Ужгородської міської ради передав Олесандр Білак. «Нам дуже приємно, що Всеукраїнські змагання вже вдруге проводяться у нас в Ужгороді. Бажаю учасникам успішних виступів, яскравих перемог, упевненості. Окреме спасибі організаторам за те, що обрали саме наше місто для проведення таких змагань. Бажаю гостям приємного перебування у нашому місті, сподіваюся, приїдете до нас ще не раз. Успіхів Вам!», – сказав Олександр Павлович.

24 команди, а це понад півтисячі учасників із майже всіх областей та міста Києва (окрім Криму, Дніпропетровської, Одеської областей та Севастополя) приїхали до обласного центру Закарпаття. До спартакіади долучилися й команди двох дипломатичних відомств – угорського та словацького консульств в Ужгороді. Вони змагатимуться у 5 видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи. 

Нагородження переможців та закриття спартакіади – 1 жовтня.

 

29 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів