Водій, який збив пішохода біля Хуста, покинув машину і втік

Водій, який збив пішохода біля Хуста, покинув машину і втік
Вночі 28 вересня в с.Н.Селище Хустського району машина збила 22-річного пішохода. Потерпілий отримав перелом гомілки й травми голови. Водій втік з місця пригоди. Його вже встановлено, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

Вночі 28 вересня в поліцію м.Хуста надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що «швидка» доставила до них травмованого в ДТП хлопця. Справою зайнялась поліція.

Як зясувалося, 22-річного жителя с.Копашнево Хустського району збила машина в с.Н.Селище. ДТП сталася близько півпершої ночі. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, рвану рану коліна й перелом гомілки.

Водій замість того, аби відвезти травмовану ним людину до лікарні, втік з місця пригоди. Встановлено, що за кермом автомобіля «Опель Вектра» на словацьких номерах, який наїхав на потерпілого, перебував 31-річний житель с.Копашнево Хустського району.

Водій кинув машину й переховується, його розшукують. Автомобіль доставлено на спецмайданчик поліції. За даним фактом триває слідство.

 

29 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів