Володимир Козловський – переможець чемпіонату України з маунтинбайку

Володимир Козловський – переможець чемпіонату України з маунтинбайку
17 вересня в Харкові відбувся чемпіонат України серед спортсменів не старших 23 років (так званих андерів) з крос-кантрі, де Володимир Козловський переміг. Потім одразу ж повернулися до Мукачева, де взяли участь у комерційному велофесті, де Володимир у шосейній гонці посів третю сходинку.

 

21 вересня в Рівному пройшли звитяги з крос-кантрі у програмі «Коротке коло» та Всеукраїнські змагання, куди поїхала наша команда у складі чотирьох чоловік. Знову наш лідер В.Козловський переміг в обох видах змагань. В останніх змаганнях брали участь практично всі найсильніші велосипедисти країни. Завдяки цим успіхам Володимир заслужено став одним із лідерів українського маунтибайнку в крос-кантрі.

Як зазначив нашому сайту тренер В.Козловського Віктор Мельник, що нині його вихованець бере участь у багатоденній шосейній велогонці, яка проходить у Дрогобича (Львівська область) з 27 по 1 жовтня.

«На цих змаганнях, які не є основною дисципліною для Володимира не ставимо собі ціль боротися за нагороди, головне, щоб він просто відчув специфіку шосейних змагань, як рухатися в пелетоні, коли потрібно йти в відрив, рівнявся на лідерів у цьому виді змагань». 

У найближчих планах наставника – відвідати міжнародні змагання з велокросу в словацьких Кошицях.

Роман СЕНИШИН, uzhgorod.net.ua

 

29 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів