Футбольна команда закарпатських фіскалів посіла друге місце у відбірковому етапі

Футбольна команда закарпатських фіскалів посіла друге місце у відбірковому етапі
Протягом двох днів, 27-28 вересня, у Львові відбувся відбірковий етап змагань чемпіонату України серед обласних органів ДФС. Чемпіонат проходив під патронатом Державної фіскальної служби України та Центральної Ради Всеукраїнської профспілки працівників ДФС.

 

Варто зазначити, що відбіркові групи були поділені на зони у містах Львів, Одеса, Вінниця та Дніпро. Команда ДФС Закарпаття виступала у Зоні А, до якої входило сім областей Західного регіону України, повідомили у ДФС у Закарпатській області.

За кубок працівники Головного управління та Закарпатської митниці ДФС змагались за олімпійською системою, на виліт. У першому матчі закарпатці впевнено розібрались з Чернівецькою областю – 3:0. У півфіналі вони здолали прикарпатців з рахунком 2:0. Відтак у фінальному поєдинку співробітники органів ДФС Закарпаття знову забили два голи, але все ж поступились львів’янам 2:4.

У підсумку збірна ДФС у Закарпатській області з футболу посіла 2-ге місце у відбірковому етапі чемпіонату, фінальна частина якого пройде з 3 по 9 жовтня 2016 року на базі Університету Державної фіскальної служби України у м. Ірпінь, куди поїдуть переможці своїх зон.

 

 

 

 

29 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів