Соцпартія визначилася з кандидатом у Президенти

Соціалістична партія України йде на цьогорічні президентські вибори самостійно і кандидатом на посаду глави держави висуває свого лідера, народного депутата Олександра Мороза.

 

Рішення висунути Олександра Мороза кандидатом на посаду Президента України на з?їзді СПУ, який повинен відбутися в неділю, 4 липня, прийняла політрада партії на засіданні в суботу, 26 червня.

"Позиція СПУ однозначна: на вибори йдемо самостійно із впевненістю в перемозі", - сказано в повідомленні прес-служби Соцпартії.

"Ми прийдемо до влади не шляхом адмінтиску, не шляхом зради нашим програмним принципам, не на дрібному торзі за посади для окремих своїх представників. Ми прийдемо до влади через перемогу на чесних, демократичних виборах, за підтримки нашої платформи і позиції виборцями України!" - заявля? СПУ.

У прес-службі партії також спростували інформацію, розповсюджену ЗМ? з посиланням на слова депутата Верховної Ради від СПУ Валентини Семенюк, про те, що "з?їзд (СПУ, - ред.) буде проводитися в кілька етапів, а питання про спосіб і час висунення кандидата від партії буде винесене на засідання політради, що відбудеться напередодні з?їзду".

"Семенюк подібної заяви ніяким засобам масової інформації не давала", - заявили в прес-службі партії.

 

01 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів