Богдан Андріїв напередодні свята привітав педагогів ужгородської Лінгвістичної гімназії

Богдан Андріїв напередодні свята привітав педагогів ужгородської Лінгвістичної гімназії
Сьогодні, напередодні Дня працівників освіти, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав педагогів Лінгвістичної гімназії.

 

Нещодавно, у 2012-13 навчальному році відзначалося сторіччя зведення будівлі, де зараз знаходиться школа, а в цьому навчальному році заклад святкує аж два ювілеї – 70 років створення власне школи та 10-річчя з часу реорганізації ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови у Лінгвістичну гімназію ім. Т.Г. Шевченка.

Богдан Євстафійович щиро подякував колективу за нелегку працю, побажав здоров’я, допитливих учнів, достойної оплати і поваги від суспільства. Також зачитав вітальну телеграму, яка надійшла школі від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. У ній зазначено, що школа в Ужгороді на початку найдовшої у Європі липової алеї за 70 років виховала більше 5 тисяч випускників і майже тисяча з них – золоті і срібні медалісти.

Прийшла вітати педагогів і їхня колишня учениця, а нині – заступник керуючого справами – начальник управління забезпечення діяльності керівництва Закарпатської облради Юлія Малик. Вона теж вручила грамоту – від обласної ради.

Міський голова Богдан Андріїв нагородив грамотами Ужгородської міської ради кількох учителів гімназії. А директор Любов Попович повідомила, що розроблено особливу, власне гімназійну, грамоту-подяку, якою відтепер відзначатимуть педагогів. Серед перших, хто її отримав – і зовсім молоді педагоги, які обрали своїм фахом роботу з дітьми, вирішили «сіяти розумне, добре, вічне».

Директор гімназії також зазначила, що до початку цього навчального року підготувалися як ніколи вчасно і ґрунтовно, адже стільки коштів, як у 2016-му виділила для закладу міська рада, раніше ніколи не було. А це дуже важливо, бо і для роботи вчителів, і для навчання учнів велике значення має, щоб були комфортні умови, чисті, теплі і обладнані класи.

 

30 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів