Богдан Андріїв: міська влада підтримує будівництво рекреаційно-спортивного водного комплексу в Ужгороді

Богдан Андріїв: міська влада підтримує будівництво рекреаційно-спортивного водного комплексу в Ужгороді
Про перспективи будівництва в Ужгороді рекреаційно-спортивного водного комплексу йшлося під час зустрічі Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, його першого заступника Іштвана Цапа з народним депутатом Робертом Горватом, президентом Федерації плавання України Дмитром Качуровським, генеральним секретарем Федерації плавання України Андрієм Власковим, першим віце-президентом Федерації Володимиром Шуміліним та головою Федерації водних видів спорту в Закарпатській області Робертом Левицьким. 

 

Як відзначали присутні, прикметно, що на Закарпатті, а саме в Ужгороді, вперше в історії проведено виїзне засідання Федерації, інформує прес-служба Ужгородської міськради. 

Наголошувалося, що наш край має славні традиції розвитку плавання, колись в Ужгороді проводили масштабні змагання, мали ми й своїх чемпіонів України й СРСР. І сьогодні є хороше підґрунтя, щоб створити у місті сучасний спортивно-рекреаційний комплекс – і для підготовки спортсменів та проведення міжнародних змагань, і для відпочинку та оздоровлення як ужгородців, так і туристів.

Богдан Андріїв, зокрема, підкреслив, що міська влада підтримує будівництво центру. Звісно, у цьому питанні місто розраховує на підтримку у першу чергу держави, а також інвесторів, бо самотужки такий проект реалізувати не в змозі.

Говорили також про те, що Ужгород логістично, географічно, історично перебуває у центрі Європи, тож може вирішити багато питань, які, зокрема стосуються підготовки спортсменів, і не тільки водних видів спорту. Крім того, місто має реальний шанс отримати статус курорту.

 

01 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів