Проїзду "швидкої" на виклик до хворого в Ужгороді завадив шлагбаум

Проїзду "швидкої" на виклик до хворого в Ужгороді завадив шлагбаум
На одній з ужгородських вулиць виявили незрозумілий шлагбаум, через який медики на спецмашині не змогли проїхати на виклик.

 

Про неприємний інцидент повідомив свідок подій Вася Молнар, передає Закарпатський кореспондент (правопис збережено):

"Сьогодні став свідком як "Швидка допомога" незмогла проїхати на виклик з сиреною по вул. 8 Березня кінець (біля кафе"Верховинська Рада") при виізді в Минай тому що якесь ч.....о по інакшому його неможна назвати встановило шлагбаум.Що тоді говорити коли недай бог пожар як пожарній проіхати???Прохання компетентних органів розібратися з цим "шлагбаумом".

Наразі невідомо, самовільно чи законно був встановлений шлагбаум. Будемо сподіватись, що правоохоронці відреагують на інцидент.

 

01 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Минай 2016-10-02 / 13:08:57

    Вася Молнар этой дорогой ездить на своих грузовиках не будет.Скорая и пожарная не имеет к этому никакого отношения.Все дорожные знаки установлены правильно,все законно и справедливо !!!

  2. 2016-10-02 / 12:12:43

    До слова. А такі великі вантажні автомобілі як у пана Василя, який писав про цей шлагбаум, потрібно щоб вони в Ужгород заїджали тільки після 22-00 і до 7-00 , як у розвинутих європейських країнах. А не перелітають лежачих поліцейських ,так як їх би там небуло. І поки засфальтованої дороги небуло за 5 років за славнозвісний шлагбаум ніхто не згадував.

  3. Qwess 2016-10-02 / 12:11:11

    А ось, що відповів п. Василь, на те,що ми в районі сирену швидкої не чули. ДОСЛІВНО: "Якшо чесно я туди неїзжу а їду в обїзд тому що там мало того що шлагбаум то ще й поліцейські перед ними стоять". То звідки він міг бачити швидку???

  4. Qwess 2016-10-02 / 12:10:17

    А ось, що відповів п. Василь, на те,що ми в районі сирену швидкої не чули. ДОСЛІВНО: "Якшо чесно я туди неїзжу а їду в обїзд тому що там мало того що шлагбаум то ще й поліцейські перед ними стоять"