В Іршаві відзначають день міста рок-концертом зі Степаном Гігою

В Іршаві відзначають день міста рок-концертом зі Степаном Гігою
В Іршаві розпочали святкування 675-ої річниці з дня першої згадки про місто. Цьогоріч підготовку святкової програми повністю довірили місцевій творчій організації Art Event. 

 

Як повідомляє видання Irshava News, до створення свята підійшли досить креативно, поєднавши святкування дня міста та збереження природи в результаті з’явився проект «Інша планета». Організовано тематичну та цікаву фотозону, зони для відпочинку, а головною родзинкою став рок-фестиваль. Вчора для містян та гостей виступили виключно закарпатські гурти "Siberian Sun" (Ужгород), "Way in rye" (Хуст), "Johny Rides" (Хуст),  "ТристаВісім" (Ужгород), "Без  Обмежень" (Мукачево-Київ).  

Сьогодні у програмі – майстер-класи із гончарства, ткацтва, боді-арту, лозоплетіння, розпису на склі, побувати на відкритті  герба міста Іршава, виконаного та встановленого зусиллями місцевих ковалів, побачити флеш-моб «Тобі, рідне місто!».

Також у програмі продовження святкової музичної програми від Ужгородського коледжу культури і мистецтв, рок-гурту «Time-R» , «Дикі серцем», «Друзі мої» та народного артиста України Степана Гіги, Заслуженої артисти України Квітослави. 

Для всіх на завершення незабутнє вогняне шоу від театру вогню «Fire life».

 

02 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів