Найкращі спортсмени-держслужбовці працюють на Хмельниччині

Найкращі спортсмени-держслужбовці працюють на Хмельниччині
В суботу в ужгородському СК «Юність» завершилися фінальні змагання XVIII Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

 

До Ужгорода приїхали позмагатися 24 збірні команди держслужбовців, 430 спортсменів (з них 77 жінки). На жаль, чомусь вирішили відмовитися від спортивних звитяг представники Одеської та Дніпропетровської областей, зі зрозумілих причин – команди анексованого Росією Криму та м. Севастополь. Найменша кількість спортсменів приїхали з Херсонщини – всього четверо держслужбовців (повний склад команд 22 чоловік). Повністю укомплектовані кадрами команди  делегували до Ужгорода 7 областей: Донецька, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Харківська та Хмельницька області (закарпатська команда складалася з 21-го спортсмена).

Учасники спартакіади змагалися  в п’яти видах спорту: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах та шашках. 

Найбільшу кількість балів й відповідно перше загальнокомандне місце посіли держслужбовці з Хмельницької області, команди яких стали переможцями в футзалі, волейболі та шахах. Друге місце зайняла закарпатська команда, атлети якої найкраще себе проявили в командних видах – футзалі та волейболі, де стали третіми. Командне третє місце в представників Запорізької області. 

Роман Сенишин

 

 

03 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів