Ужгород переміг у конкурсі на проведення Всеукраїнської академії інтегрованого розвитку міст

Ужгород переміг у конкурсі на проведення Всеукраїнської академії інтегрованого розвитку міст
Обласний центр Закарпаття виборов це право з-поміж 14 українських міст, випередивши, зокрема, Вінницю, Харків, Одесу та Івано-Франківськ.

 

За три роки Академія зарекомендувала себе як один з найефективніших форматів для підтримки сталого розвитку міст в Україні. Вона створює підґрунтя для ефективного діалогу між українськими містами, Українською асоціацією міст, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, між фахівцями, представниками громадянського суспільства та міжнародними експертами.

"Щира подяка яскравим ужгородцям та громадським організаціям, які активно долучилися до процесу підготовки заявки на проведення ІV-ої Всеукраїнської академії інтегрованого розвитку міст: Мистецькому центру "Кубло" (ГО "Асоціація сприяння освіті та культурі "ЛІК"), Тетяні Смрізі, ГО "Форза" (Леся Лойко та Наталія Волошина), ГО "Інститут міста Ужгород" (Тетяна Колесник та Людмила Лівак), ГО "Uzh City Lab". За відеоролик величезна подяка Алексу Маріашу, Мирославу Андрусю та Олегу Олашину", - інформує перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап.

 

03 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів