Закарпатці поповнили бюджет за рахунок податків більш ніж на 3 мільярди гривень

Закарпатці поповнили бюджет за рахунок податків більш ніж на 3 мільярди гривень
Внесок платників Закарпатської області впродовж січня-вересня 2016 року перевищив 3 млрд 149 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

 

Статистика свідчить, що завдяки сумлінності суб’єктів підприємництва, які функціонують на теренах Закарпаття, позитивна динаміка зі сплати податків і зборів до бюджетів, яка простежувалась з початку року, зберігається й нині. Зокрема, досягнення дев’яти місяців 2016 року перевищують минулорічні здобутки за аналогічний період на 807,1 млн грн., повідомили у ДФС у Закарпатській області.

Варто зазначити, що із загальної суми коштів, перерахованих до зведеного бюджету більшість, а саме понад 1,9 млрд грн, отримали місцеві бюджети. Решта коштів, а це більше 1,2 млрд грн, поповнила державну скарбницю.

В Головному управлінні ДФС області зазначають, що у розрізі основних платежів протягом січня-вересня поточного року приріст до аналогічного періоду 2015 року забезпечено з податку на доходи фізичних осіб – на 147,4 млн грн, акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – на 123,1 млн грн, податку на прибуток – на понад 104 млн грн, плати за землю – більше 72 млн грн, єдиного податку – на 65,8 млн тощо.

 

 

 

04 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів