Жінка намагалась взірвати себе, дитину і сусідів по сусідству із Закарпаттям

Жінка намагалась взірвати себе, дитину і сусідів по сусідству із Закарпаттям
Львівські патрульні поліцейські завадили мешканці Львова позбавити життя себе, дитину і сусідів. 

 

Прибувши за викликом, вони запобігли вибуху газу в одній з квартир будинку на вул. Марії Заньковецької, передає УНН.

Як повідомляється, близько 11:00 ранку поліція отримала повідомлення про сімейну сварку, яка відбувається на вулиці Марії Заньковецької. Прибулі на місце події поліцейські, побачили за загратованими вікнами квартири 9-річного хлопчика.

Він крикнув, що його мати відкрила газ і таким чином хоче позбавити життя себе, його і їх сусідів.

Інспектори забігли в будинок, там був дуже різкий запах газу. 45-річна жінка відмовлялася відчиняти двері. Поліцейські викликали газову службу і евакуювали всіх жителів. Вони попередили жінку, що виламати двері, щоб врятувати життя їй і хлопчикові. Громадянка добровільно відкрила двері. Патрульні побачили в квартирі повністю відкриті пальники на плиті. Жінка відкрутила і газовий шланг від плити. Інспектори відкрили вікна і двері. Хлопця вивели на подвір'я.

Газовики згодом централізовано перекрили газ в квартиру. Жінка повідомила полісменам, що не може так більше жити, і якщо вона не буде жити, то і її діти і сусіди теж. Жителі написали колективну заяву. На місце інциденту також викликали дільничного і швидку медичну допомогу, яка відвезла жінку в психіатричну лікарню. За дитиною приїхав батько і бабуся. Про цей інцидент патрульні повідомили в сектор ювенальної превенції.

 

05 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів