На пожежі в Мукачівському районі загинула людина

На пожежі в Мукачівському районі загинула людина
Сьогодні, 6 жовтня, о 02:05 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у селі Бабичі Мукачівського району на вулиці Партизанській, повдіомили в УДСНС у Закарпатській області.

 

Горіла надвірна споруда (літня кухня). Для ліквідації на місце загорання було направлено чергові відділення 18-ї та 19-ї деражвних пожежено-рятувальних частин м. Мукачево. Загалом було задіяно 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Вогнеборці локалізували загорання о 03:07 та повністю ліквідували  о 03:35. В результаті пожежі знищено меблі та речі домашнього вжитку, що знаходились у будівлі. На пожежі виявлено тіло чоловіка 1968 року народження.

Збитки встановлюються. Причину пожежі з’ясовують правоохоронці.   

Зважаючи на те, що причинами більшості пожеж, що виникають протягом осінньо-зимового періоду є порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електрообігрівальних приладів та пічного опалення, закарпатські рятувальники звертаються до краян із проханням: будьте уважні та пам’ятайте, від Вашої обережності залежить Ваше життя!

 

06 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів