На пожежі в Ужгородському районі загинули зайці

На пожежі в Ужгородському районі загинули зайці
П’ять пожеж за минулу добу зареєстрували в Управлінні ДСНС у Закарпатській області. Сума завданих збитків не встановлена поки що в жодній із них.

 

Так, учора, 6 жовтня, у с. Жуково Мукачівського району о 20:43 горів житловий будинок. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 кв. м. Ймовірна причина пожежі – неправильне влаштування та несправність димаря.

О 23:33 пожежа сталася в надвірній споруді у с. Кошелево на Хустщині. Вогнем знищено покрівлю на площі 70 кв. м, перекриття на площі 30 кв. м, 5 т сіна і господарський інвентар. Причина пожежі та збитки встановлюються.

О 23:40 у м. Свалява пожежа сталася у сушильній вагонетці на території ТОВ «Грифсканд Свалява». Вогнем пошкоджено 10 куб. м деревини. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Сьогодні, 7 жовтня, о 02:16 пожежа сталачя в надвірній споруді у с. Холмці Ужгородського району. Вогнем знищено 25 голів зайців, перекриття на площі 50 кв. м, частину домашнього майна, пошкоджено сусідню надвірну споруду. Причина пожежі та збитки встановлюються.

О 02:27 в смт. Вилок Виноградівського району сталася пожежа в автомобілі «Міцубісі Паджеро», за адресою: Виноградівський район, смт. Вилок, вул. Купальна. Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено лакофарбове покриття автомобіля «ВАЗ 2109». Причина пожежі та збитки встановлюються.

 

07 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів