Ужгородський кінь Дайміо – срібний призер змагань з манежної їзді на Кубку України

Ужгородський кінь Дайміо – срібний призер змагань з манежної їзді на Кубку України
У Жашкові на Чернівеччині відбувався Кубок України з кінного триборства. Це другі за важливістю змагання вітчизняної першості. Участь у турнірі взяв і ужгородський кінь Дайміо разом із тренером — вершником Юрієм Дулею.

 

За результатами двох днів змагань наші спортсмени йшли третіми у загальному заліку. Однак, у підсумку Закарпаття має срібну медаль з манежної їзди на Кубку України.

Надія Попадюк, власниця коня Дайміо зазначає: «Манежна їзда (по іншому називається виїздка), де кінь з вершником повинні виконати ряд елементів, так званих алюрів. Це крок, рись, а також галоп. При цьому у манежі встановлюється 12 літер, відповідно вершник має знати, на якій літері який елемент розпочинати. Цей процес оцінюють 5 суддів, за результатами оцінок і штрафних балів утворюється і загальний результат роботи вершника і коня. Оцінюється взаємозв’язок вершника із конем, майстерність управління конем, посадка вершника при цьому. І у цьому виді Дайміо і отримав срібло Кубку України з кінного триборства, взяв участь у параді переможців цього змагання. Це було закриття сезону змагань з кінного спорту». 

Наступні Чемпіонат та етапи Кубку України відбудуться весною 2017 року.

 

 

07 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів