Суд вкотре задовільнив вимогу стягнути з ДП «Берегівське ЛГ» 536 тис. грн. шкоди, заподіяної лісу

Суд вкотре задовільнив вимогу стягнути з ДП «Берегівське ЛГ» 536 тис. грн. шкоди, заподіяної лісу
Начальник відділу забезпечення представництва в суді Андрій Малинич повідомив, що господарським судом Закарпатської області вкотре визнано підставними доводи та вимоги прокуратури, відтак задоволено позов в інтересах держави щодо стягнення з ДП «Берегівське ЛГ» 536 тис грн шкоди, заподіяної лісу незаконною рубкою дерев.

 

Екологічною інспекцією в ході перевірки встановлено, що державне підприємство при проведенні дозволеної суцільної рубки дерев на лісосіці вчинили рубку зайвих 100 дерев породи дуб, граб, ясінь та клен, які не були відведенні дозвільними документами, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як повідомлялося раніше, акт перевірки та дії інспекції були предметом оскарження в адміністративному суді за позовом лісгоспу. Однак суди апеляційної та касаційної інстанцій погодилися з позицією прокуратури та Державної екологічної інспекції області, тим самим визнали дії Інспекції по проведенню позапланової перевірки державного лісгоспу на вимогу прокуратури правомірними.

 

 

 

 

07 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів