Чим сьогодні зайняті комунальники Ужгорода?

Чим сьогодні зайняті комунальники Ужгорода?
Комунальне підприємство КШЕП в Ужгороді сьогодні продовжує підготовку до асфальтування – знімає старе дорожнє покриття на вулицях Підградській, Станційній, Анкудінова, у тому числі на транспортному мосту.

 

Також сьогодні в Ужгороді на вулиці Закарпатській продовжують заміну бордюрів, а на Підгірній, у рамках комплексного капітального ремонту вулиці, працюють зараз ще й електрики.

Укладання нового асфальту триває на вулиці Перемоги, нагадаємо, капітальний ремонт проводиться на тій частині вулиці, що поруч із обласною лікарнею.

Підприємство «УжАгромікс» сьогодні почало обрізку дерев на вулиці Шевченка. Як повідомлялося, роботи можуть тривати до кінця цього тижня і рух автотранспорту цією вулицею буде дещо ускладнений.

Озеленювачі також демонтують квіткові композиції, які все літо тішили різнобарв’ям на площі Народній біля пам’ятника Т. Шевченку і на площі Ш. Петефі.

Лінії вуличного освітлення підприємство «Закарпателектробуд» відновлює у провулках Підвальний, Музейний, і в районі будинку №177 на вулиці Перемоги. Ремонтують також трансформаторну підстанцію біля районної адміністрації Ужгородщини на вулиці Загорській.

 

10 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів