Дитячий футбольний фестиваль провели в Ужгороді за сприяння Національної поліції

Дитячий футбольний фестиваль провели в Ужгороді за сприяння Національної поліції
В Ужгороді відбувся футбольний фестиваль «Грай у гостях, грай всюди» – з дітьми переселенців, учасників АТО, сиротами та дітьми із соціального незахищених верств населення за сприяння Головного управління національної поліції в Закарпатській області.

 

Десять команд з Ужгорода та Ужгородського району, учні 4-6 класів відіграли товариський футбольний турнір, на якому перемогла дружба. Цінні подарунки, кубки та грамоти вручив дітям особисто голова Федерації футболу Закарпаття, перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран. Крім цього, для дітей провели веселі естафети, жонглювання та інші спортивні змагання, за які дітвора також отримала подарунки, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Спеціалісти сектору превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області провели з дітьми лекції профілактичного характеру на правову тематику щодо  недопущення вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.

На спортивному святі був присутнім начальник сектору превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області, підполковник поліції Василь Мадяр, який наголосив на тому, що футбольний фестиваль «Грай у гостях, грай всюди» відбувається вперше, проте інтерес, який він викликав, свідчить, що не востаннє.

 

 

10 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів