Поліцейські з собаками відвідали мукачівський дитсадок

Поліцейські з собаками відвідали мукачівський дитсадок
Працівники  кінологічної служби Закарпатської поліції долучились до тижня безпеки життєдіяльності, присвяченого охороні життя та здоров'я дітей.

 

Сьогодні поліцейські кінологи разом зі своїми чотирилапими друзями завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу № 19 в місті Мукачеві, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На подвір`ї  дитячого садка зібралося кілька груп малюків віком від 2-х до 6-ти років.

Старший інспектор-кінолог, Іван Добош, розповів діткам про службових собак, про їхні характери, звички, а також про роботу, яку вони виконують на службі.

Потім поліцейські продемонстрували дітлахам  вміння чотирилапих помічників Донни та Дейзі. Інструктори подавали своїм вихованцям різні команди, а службові собаки з бездоганною чіткістю їх виконували. Окрім цього, малюки мали можливість познайомитись із 6-ти місячним цуценям Дік. 

По закінченню заходу, за доброю традицією, всі бажаючі могли погратися зі службовими собаками та сфотографуватися зі своїми улюбленцями.

«Я впевнена, що  кожна дитина після сьогоднішнього дня, прийде в сім'ю з позитивними емоціями, які у них залишилися після спілкування з поліцейським та їхніми чотирилапими помічниками» – коментує вихователь дошкільного закладу Надія Когут.  

 

11 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів