Ужгородським мисливцям і військовим поліцейські нагадали про правила поводження зі зброєю

Ужгородським мисливцям і військовим поліцейські нагадали про правила поводження зі зброєю
Спеціалісти сектору превенції Ужгородського відділення поліції зустрілися з військовими та мисливцями і розповіли про місячник добровільної здачі зброї, який триває в краї, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

3 жовтня на території Закарпатської області розпочався сезон полювання на перелітну пернату дичину. У зв’язку з цим інспектор з контролю за обігом зброї сектору превенції Ужгородського відділення поліції Оксана Русин зустрілася з більш як трьома десятками мисливців з громадської організації «Товариство мисливців та рибалок «Тиса»». Особливу увагу під час зустрічі правоохоронець звернула на те, що на Закарпатті, як і в усій Україні, триває місячник добровільної здачі зброї. Оксана Русин наголосила на тому, що незареєстрована зброя може принести чимало клопотів своєму власнику, в той час як добровільне звернення до органів дозвільної системи поліції не лише звільняє від кримінальної відповідальності, але й після проходження необхідних перевірок дозволяє зареєструвати зброю.

Крім цього, на зустрічі з представниками громадської організації «Товариство мисливців та рибалок «Тиса»» піднімалося питання дотримання усіх заходів безпеки при поводженні зі зброєю, особливо, якщо полювання здійснюється поблизу населених пунктів та місць, де можуть відпочивати люди.

Інспектор з контролю за обігом зброї сектору превенції Ужгородського відділення поліції Оксана Русин провела бесіду про місячник добровільної здачі зброї і з іншими її користувачами – військовослужбовцями. Поліція для роз’яснення всіх особливостей реєстрації зброї поспілкувалася з п’ятьма десятками представників 18-го окремого мостового загону Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, військової частини №Т0300 в місті Чоп.

Місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця місяця. Впродовж цього часу закарпатські правоохоронці постійно зустрічатимуться з краянами і пояснюватимуть, що здати нелегальну зброю можна в підрозділи дозвільної системи міськ-райвідділів поліції за місцем проживання.

 

12 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів