Найкращих спортсменів серед правоохоронців визначають в Ужгороді

Найкращих спортсменів серед правоохоронців визначають в Ужгороді
В Ужгороді стартувала Спартакіада серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпаття, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

Організатором змагань є фізкультурно-спортивне товариство «Динамо», яке сьогодні, 12 жовтня, очолив начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, підполковник поліції Роман Стефанишин.

Спартакіаду серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області офіційно відкрили на стадіоні «Авангард» в Ужгороді. В ній цього року беруть участь 39 працівників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. За кубки та медалі вони позмагаються з найкращими спортсменами Мукачівського прикордонного загону, відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної фінансової інспекції Закарпаття, Закарпатської митниці, Управління Служби безпеки України, Закарпатської державної фіскальної служби, Чопського прикордонного загону, Нацгвардії, Управління патрульної поліції та Управління держспецзв’язку в Закарпатській області.

Розпочали урочисте відкриття з шикування команд, які пройшли стадіоном з оркестром Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Після підняття Державного прапору України та виконання Державного Гімну України правоохоронці вшанували хвилиною мовчання тих колег, які загинули в зоні проведення АТО.

Заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Михайло Пантьо привітав всіх присутніх з початком спортивних змагань та повідомив, що правоохоронці поміряються силами в таких номінаціях: міні-футбол, стрільба, канат, естафета та волейбол. Начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин вручив подяки за вклад у розвиток ФСТ «Динамо» та з нагоди 75-річчя товариства.

Після урочистостей відбулися збори керівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області, на яких обрано головою товариства Романа Стефанишина.

Поліція в свою чергу виграла перше змагання – подолала естафету, залишивши суперників далеко позаду. 

 

12 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів