«Мункач» вдома долає опір львівського «Опору»

«Мункач» вдома долає опір львівського «Опору»
У середу на мукачівському «Авангарді» відбувся матч 4-го туру чемпіонату України з футболу U-19 серед команд першої ліги в якому місцевий «Мункач» приймав однолітків із львівського ФК «Опір».

 

Через несправності з автобусом гості спізнилися на матч на цілу годину. Але початок зустрічі був за ними. На 6-й хвилині через помилку нашого воротаря Андрія Черепка, який після передачі партнера у власному штрафному майданчику віддав пас нападнику гостей, який сповна скористався таким «подарунком» і відкрив рахунок у зустрічі. Та перевага гостей тривала всього 12 хвилин, допоки не розігралися лідери «Мункача» – Владислав Апостолюк та Валентин Великий.

Саме цей дует організував перший гол «Мункача» – Влад віддав на Великого, а Валентин продерся через двох оборонців і пробив точно в кут воріт. Господарі не збавили обертів, й продовжили тиснути львів’ян – гравці «Опора» опиралися з усіх сил. Господарі мінімум тричі могли забивати, однак свої нагоди не реалізували Дмитро Бондарук, Буда Пийтер-Пал, Денис Вісторобський. Лише на 31-й хвилині після серії ударів та відскоків другий гол забиває захисник «Мункача» Марк Когутка. 

Після перерви господарі продовжували втримувати перевагу і вже на 54-й хвилині втілили її в голеву. З третьої спроби таки забиває дебютний гол за мукачівців Дмитро Бондарук. Господарі після цього збавили оберти й дозволили гостям скоротити відставання – на 71 хвилині у складі львів’ян забиває Володимир Павлишин. Гра стала нервовою, адже гості хотіли врятувати цей матч і бодай заробити нічию на виїзді. На 75-й хвилині поєдинку наш захисник віддає передачу на воротаря, але заслабко й практично виводить віч-на-віч з воротарем гравця «Опора», кіпер, вийшовши за межі штрафного майданчика свідомо сфолив на нападнику й побачив перед собою червону картку. 

Однак, навіть граючи в меншості, господарі продовжували грати першим номером. Перспективний штрафний заробив В.Апостолюк, але витиснути з нього дивідендів господарі не змогли, кілька разів втікав від оборонців капітан команди В.Великий та до останнього удару справа не доходила. Йшли вже додані арбітром хвилини, як не витримали нерви у гравців «Опора», які сфолили на власній половині поля, а гравець львів’ян за таке рішення арбітра, навіть штовхнув останнього і побачив перед собою червону картку. Здавалося б задалека відстань до воріт суперника не несе в собі загрози під час цього стандарту, та Олексій Франчу все ж пробив по воротам і змусив помилитися голкіпера гостей, який випустив м’яч із власних рук собі за комірець – 4:2 – такою була перемога «Мункача» в цьому двобої. 

До цього матчу мукачівська команда з 3-ма очками в активі займала 6-у сходинку серед 8- ми команд другої групи. 

Наступний поєдинок «Мункач» проведе на виїзді 19 жовтня проти ново яворівського «Гірника».

Роман Сенишин, uzhgorod.net.ua

 

13 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів