Ужгородський дитсадок сьогодні відсвяткував свій 60-річний ювілей

Ужгородський дитсадок сьогодні відсвяткував свій 60-річний ювілей
60-річний ювілей відзначив сьогодні Ужгородський дошкільний заклад №7. Актова зала садочка була заповнена батьками дітей, які відвідують дитсадок, колишніми вихованцями, вихователями та керівниками закладу.

 

Завідувач закладу Тетяна Гайова привітала вихователів, які колись працювали у дитсадку, зокрема, Наталію Турянин, Аллу Манусевич, Тамару Качмар, Оксану Перевузник, Марту Коваленко, Марію Федюлич, Валентину Щадей, Ларису Симочко та Ганну Лендєл, яка трудиться досі. У залі були присутні і деякі завідувачі дитсадком у попередні роки - Марія Рошко, Марія Сичова, Надія Апшай. Усі ці люди пов'язали своє життя із цим закладом, присвятили його вихованню дітей.

У садочка є особливість - байдужих і черствих людей він не тримає, а веселих, турботливих і безкорисливих затримує на довгі роки. Гасло дошкільного закладу: "Добре й весело усім у садочку номер 7".

На свято завітали й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, його заступник Олександр Білак, а також депутат міськради Михайло Чурило.

"Нам надзвичайно приємно бути сьогодні разом із вами на цьому чудовому святі і вітати вас із такою прекрасною датою. Через ваш дитсадок пройшло багато поколінь дітей, які, переконаний, і зараз згадують чудові роки, які провели тут. І все це завдяки вам - прекрасним педагогам та вихователям. Дякую вам за кропітку щоденну працю з нашими дітками. Здоров'я вам, вашим родинам добробуту, Божого благословення і миру", - сказав у вітальному слові Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

Також Богдан Євстафійович за багаторічну сумлінну працю вручив грамоти Ужгородської міської ради вихователям ДНЗ №7 Бенца Наталії та Лендєл Ганні.

 

13 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів