Чеські правоохоронці поділились досвідом з патрульними Закарпаття

Чеські правоохоронці поділились досвідом з патрульними Закарпаття
В рамках спільного проекту Громадського конвенту, Чеського інституту безпекових досліджень, Центру стратегічного партнерства та за підтримки уряду Чеської республіки, Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Ужгородського національного університету з 11 по 13 жовтня в Ужгороді відбувся ряд заходів присвячений темі співпраці поліції та громади.

 

Лекції, семінари, презентації та інші публічні заходи проходили на базі Ректорату УжНУ та у приміщенні Управління патрульної поліції.

Протягом трьох днів чеські колеги говорили про превентивні заходи та профілактику кримінальних правопорушень, обговорили проблему торгівлі людьми, проаналізували стан злочинності у Чехії та наглядно продемонстрували основні діючі поліцейські програми направлені на превентивну роботу з дітьми, молоддю та громадою.

З доповіддю про стан справ на території обслуговування патрульної поліції Ужгорода та Мукачева виступив начальник Управління Юрій Марценишин. Очільник закарпатських патрульних навів основні аспекти та пріоритети в роботі поліцейських, проблеми, з якими  стикаються полісмени та  результати за перші 8 місяців роботи.

Чеські та закарпатські правоохоронці обговорили важливість довіри суспільства поліції, обмінялися досвідом та домовились про подальшу взаємодію та співробітництво. 

 

 

13 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів