Вулицю у Сваляві назвали на честь загиблого прикордонника

Вулицю у Сваляві назвали на честь загиблого прикордонника
З нагоди вшанування пам’яті та на честь відважного героя-прикордонника майора Віктора Шепентала названо одну із вулиць у місті Свалява, повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

Під час заходів вшанування, які пройшли вчора, прикордонники разом із близькими та рідними загиблого поклали квіти до підніжжя могили в знак вічної пам’яті.

Саме у Сваляві народився хоробрий серцем охоронець кордону, а пізніше на Закарпатті у Чопському загоні розпочав прикордонну службу. 10 жовтня 2014 року, перебуваючи в зоні АТО, під час руху колони  розвідувальної групи оперативно-прикордонної комендатури поблизу населеного пункту Оленівка Мар`їнського району Віктор Шепентал разом з іншими  воїнами потрапив у засідку. Вороги відкрили прицільний вогонь зі стрілецької зброї. Однак військовослужбовці-прикордонники відразу вступили у нерівний бій з ворогами та дали гідну відсіч.

На жаль, не обійшлось без втрат. Під час обстрілів офіцер отримав поранення, несумісне з життям.

Під час бою Віктор Шепентал проявив неабиякий приклад мужності та героїзму. Він назавжди залишиться у пам’яті та серцях побратимів-прикордонників.

 

14 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів