Ужгородці стали учасниками Всеукраїнського готельного форуму

Ужгородці стали учасниками Всеукраїнського готельного форуму
6–7 жовтня в Києві відбувся Всеукраїнський готельний форум – знакова для всієї туристичної галузі України подія, що тривала два дні. Програма заходу була розділена на 4 блоки, тож кожен учасник міг підібрати найбільш цікаві для себе секції.

 

Під час роботи Міжнародного готельного форуму докладно обговорювали питання підвищення капіталізації об’єктів і прибутковості профільного бізнесу, поліпшення якості сервісу, управління ціноутворенням. Глибоко аналізували особливості розвитку і проблеми сегменту готельного ринку в Україні. Наголошувалося, зокрема, на нюансах міжнародної та внутрішньої стандартизації, необхідності адаптації до міжнародних стандартів, здобутті сертифікації та підвищення «зірковості» об'єктів.

Форум збирає всеукраїнські дирекції, власників готелів, генеральних директорів, керівників та представників міжнародних готельних мереж в Україні з операційного, комерційного та керівного менеджменту. Ужгородський національний університет на форумі представляли доценти кафедри туристичної інфраструктури та сервісу Г. Кіш та О. Світлинець, а також студенти напряму «туризм» К. Нодь, К. Срібна та студенти напряму «готельно-ресторанна справа» Т. Вовчок, О. Бурковська.

Під час форуму учасники готельного ринку мали змогу обмінятися практичним досвідом, дістати об'єктивний аналіз ринку, вектор розвитку галузі та ексклюзивну експертну інформацію з перших вуст, знайти потенційних бізнес-партнерів, провести попередні консультації та переговори, вирішити поточні питання, отримати консультації експертів галузі, встановити нові ділові контакти. Програму форуму доповнювала міні-виставка рішень для готельного бізнесу, яка традиційно є ефективним майданчиком ділових комунікацій між постачальниками рішень та керівниками готелів і готельних мереж.

Тепла й відкрита атмосфера спілкування на форумі допомогла створити безліч корисних ділових контактів між його учасниками, повідомили у Медіацентрі УжНУ.

 

14 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів