На асфальтовому заводі в Києві сталася велика пожежа з вибухом

Близько 10:00 у четвер, 1 липня, у Києві виникла пожежа на території ВАТ "Асфальтово-бетонний завод", розташованого в промисловій зоні біля Південного моста. Через певний час на території заводу пролунав вибух.

 

Пожежні виїхали на виклик "займання із загрозою вибуху". У безпосередній близькості від вогню була стаціонарна 20-тонна цистерна, у якій раніше зберігалися пально-мастильні матеріали.

До того моменту, коли перші пожежні бригади прибули на місце події, цистерна встигла сильно нагрітися й вибухнула від тиску газів, які накопичилися всередині. Вогонь перекинувся на транспортну галерею, по якій щебінь передавався із залізничних платформ на склад.

Пожежі було присво?но підвищений ступінь складності. На місце були викликані додаткові сили пожежної охорони МНС, у гасінні брало участь 15 одиниць техніки з 8 столичних пожежних частин.

Через 50 хвилин займання було повністю ліквідоване. Унаслідок інциденту жертв і постраждалих нема?. Передбача?ться, що причиною того, що сталося, було грубе порушення правил техніки безпеки при проведенні зварювальних робіт.

Підготовлено за матеріалами [a href="http://www.Magnolіa-TV.com"]Magnolіa-TV.com.[/a]

 

02 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів