Черкаський депутат Н.Шуфрич: мені соромно за закарпатських суддів

Народний депутат України від Черкаської області, "народний клоун України" Нестор Шуфрич висловив занепокоєння ситуацією в судовій системі Закарпаття.

 

Коментуючи рішення Ужгородського міськрайонного суду про демонтаж наметового містечка, "народний клоун України", сказав, що йому соромно за закарпатських суддів: "Мені соромно за те, що судді зробили закарпатському губернатору до дня народження саме такий подарунок: прийняли протизаконне рішення", - підкреслив нардеп сьогодні під час спілкування з журналістами на пл.. Народній в Ужгороді під час встановлення нового наметового містечка.


Н.Шуфрич зауважив, що подібний позов від місцевої влади був і в Ки?ві, коли вона виступила проти проведення акції протесту в Маріїнському парку. ?Однак київські судді відстояли конституційне право громадян, в ужгородських, на жаль, для цього не вистачило мужності?, - зауважив народний депутат.

Н.Шуфрич звернув увагу журналістів, що біля кожного намету стоїть табличка з написом, що це ? власність когось із народних депутатів фракції СДПУ(О). ?Побачимо, як довго вистачить сили і терпіння у місцевої влади не змушувати правоохоронців торкнутися власності народного депутата?, - сказав народний депутат.

Шуфрич також підкреслив, що ?якщо ? рішення суду про демонтаж попереднього наметового містечка, якщо Балога спокійно прийняв це рішення, значить закарпатці, котрі в такий спосіб висловлюють свій протест, все роблять вірно.?

В той же час він забув про ті неподобства які творив під час режиму Кучми з тими ж самими суддями.

 

19 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів