У складі парламентських фракцій сталися зміни

У четвер, 1 липня, присягу народного депутата України прийняв ще один новообраний депутат, який поповнив лави фракції “Регіони України”. Крім того, збільшилася чисельність депутатської групи “Центр”.

 

Присягу народного депутата України прийняв Олексій Лелюк, який переміг у червні на довиборах у Верховну Раду в окрузі ?151 у Полтавській області. До роботи в парламенті він обіймав посаду голови правління ВАТ "Полтавгаз" і очолював обласну організацію Партії регіонів.

Також сьогодні депутатська група "Центр" поповнилася трьома депутатами.

Зокрема, до групи ввійшли Віктор Мусіяка (обраний до парламенту за списком блоку "Наша Україна", ?22), який залишив у червні фракцію "Регіони України", Володимир Сівкович (округ ?93, Київська область), який залишив цю саму фракцію в квітні цього року, і Станіслав Сташевський (округ ?217, Київ), який вийшов у квітні з фракції "Трудової України" і ПППУ.

Таким чином, за станом на четвер, 1 липня, чисельність 12 парламентських фракцій і депутатських груп ? такою: "Наша Україна" - 100 депутатів, "Регіони України" - 63, КПУ - 59, СДПУ(о) - 40, "Демініціативи-Народовладдя" - 30, "Трудова Україна" - 29, НАПУ - 21, СПУ - 20, БЮТі - 19, Союз - 17, НДП-ПППУ - 17, "Центр" - 17.

Позафракційними залишаються 18 з 450 обраних народних депутатів.

 

02 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів