Учасники «Karpaty Trophy- 2016»: брудні і щасливі

Учасники «Karpaty Trophy- 2016»: брудні і щасливі
«Karpaty Trophy» — це аматорські змагання на мотоциклах, квадроциклах та повнопривідних автомобілях.

 

Президент офроад клубу  «Діагональ» Дмитро Гісем розповів, що змагання, які проходили минулого тижня, поділили на дві групи — туризм і екстрим.

У «туризмі», який вітдбувався три дні, взяли участь повнопривідні автівки. Перші два дні - GPS-орієнтування, протяжність траси склала близько 300 кілометрів.

— Вони виїжджали прямо зранку. У них були GPS –координатори за допомогою яких вони  збирали «точки». Після чого вони приїжджали і здавали ці «точки» зі спеціальної книжечки, — розповідає пан Дмитро.

У неділю для тієї ж групи була підготовлена ділянка «тріал», на трасі якої були встановлені штучні перешкоди.

Паралельно з "туристами" участь у змаганнях брали екстремали, а це вже серйозно підготовлена техніка. Разом з ними брали участь як квадроциклісти, так і мотоциклісти, протяжність траси яких склала 50-60 кілометрів. Гонщики теж збирали «точки», але  досягненн мети тут треба було прикласти силу та спеціальне обладнання.

Дмитро Гісем розповідає, що на змагання прибуло 47 екіпажів, серед яких були «туристи», екстремали, квадроциклісти та мотоциклісти.

«Туристами» були гонщики із Закарпаття, Львівщини, Миколаєва та гості з Угорщини (близько 15 автомобілів).

А от серед екстремалів були представники  різних куточків Західної України: Закарпаття, Чернівці, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль,  Волинь.

Перше місце у класі «туризм» виборов екіпаж з Ужгорода, друге — угорці, третє — гості з Миколаєва.

Серед екстремалів перше місце вибороли гонщики з міста Ковель, друге місце — Каменец-Подільский, третє — Ужгород.

У окремій гонці на мотоциклах та квадроциклах виграли молоді гонщики зі Сваляви, друге та третє місце розділили між собою мукачівські мотоциклісти.

 

01 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів